Hasznos termékek és információk

Hírek, újdonságok, ötletek, tanácsok

Cégünk rendszeresen mutat be új termékeket és megoldásokat, melyek érdeklődésre tarthatnak számot. Térjen vissza erre az oldalra, hogy megismerje a legújabb termékeket, alkalmazásokat és szakmai fogásokat, valamint cégünk és az iparág híreit.
 

Árváltozás!

2018.08.21

Ezúton szeretnék tájékoztatni, hogy évközi áremelés várható 2018.09.15-től, melyről bővebb tájékoztatást mellékletünkben talál.
Felmerülő kérdés esetén keresse értékesítő kollegáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésre.

A KNAUF Insulation szigetelőanyag-gyártó cég a magyar piacra is bevezette a tűzgátló termékeit. A termék rendelkezik a szüksége bevizsgálásokkal.

Újra kiemelt beszállítónk lett az Armaflex és Tubolit márkanevű szigetelések világviszonylatban is jól ismert gyártója az Armacell. A megállapodást az Armacell cég hazai képviselője és az Adhesive Kft. új ügyvezetője írta alá az armacell közép-europai operatív vezetőjének jelenlétében. A két cég sikeresen működött együtt a kilencvenes évektől...

Cégünk a tavaly megkezdett akvizíciós tárgyalások során a korábbi osztrák tulajdonosoktól új tulajdonoshoz került. Az új tulajdonos a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó, gépészeti és technológiai szigetelések nagykereskedésére specializálódott vállalatcsoport. Az új tulajdonos az Adhesive Kft.-t párhuzamosan kívánja üzemeltetni a...