Karrier

Csinálj karriert nálunk!

Az Isopartner-nél a munkatársak együtt építik a vállalatot. Nálunk nyitott és dinamikus munkakörnyezetet találsz, ahol az egyedi nézőpontok és a különböző gondolkodásmódok jobb ötletekhez és új megoldásokhoz vezethetnek. Olyan befogadó munkahelyeket építünk, ahol mindenki megbecsültnek érezheti magát és értéket teremthet.

Ez egy jó munkahelynek hangzik? Akkor csatlakozz hozzánk, és járulj hozzá a csapat, a vállalat és a személyes fejlődésedhez!

Köszönjük, hogy érdeklődtél!

Jelenleg nincs betöltésre váró pozíciónk.

Kérjük térj vissza oldalunkra rendszeresen, vagy küldd el önéletrajzodat és a kifejezett adatkezelési hozzájárulást adatbázisunkba, és mi felvesszük Veled a kapcsolatot, amint új lehetőségek nyílnak.

monika.frey@isopartner.hu

ESÉLYEGYENLŐSÉG

Az ISOPARTNER Kft. elkötelezett az egyenlő foglalkoztatási lehetőségek és a munkavállalókkal szembeni méltányos bánásmód mellett, amely a felvételi eljárástól kezdve a munkaviszony minden aspektusán át folytatódik. Minden szakmailag alkalmas pályázót faji hovatartozástól, bőrszíntől, kortól, nemtől, szexuális irányultságtól, fogyatékosságtól, állampolgárságtól vagy egyéb státusztól függetlenül figyelembe veszünk és egyenlő eljárásban részesítünk.

ÁLLÁSHIRDETÉSRE JELENTKEZŐK ADATAINAK KEZELÉSE

Ha Ön az általunk közzétett álláshirdetésre jelentkezik, vagy önkéntesen önéletrajzot, álláspályázatot küld részünkre, az Ön önéletrajzában, pályázatában megadott személyes adatokat, valamint az önéletrajz másolatát, és amennyiben részünkre ilyet küld, a bizonyítványok, képzettséget igazoló iratok adatait és ezek másolatait kezeljük. Az önéletrajzi adatok és kapcsolódó dokumentumok kezelésének célja a jelentkezők szűrése és döntés meghozatala a munkaviszony létesítéséről, a megadott kapcsolattartási adatok kezelésének célja a kapcsolattartás a jelentkezővel. Kérjük, hogy pályázatában kifejezetten nyilatkozzon arról, hogy hozzájárul személyes adatai kezeléséhez.

Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

Az adatkezeléshez történő hozzájárulását az érintett személy bármikor visszavonhatja a kapcsolattartási e-mail címre küldött levélben (monika.frey@isopartner.hu). Amennyiben a törlésnek jogszabályi akadálya nincs, ez esetben adatai törlésre kerülnek. Felhívjuk figyelmét, hogy a hozzájárulás visszavonása nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét. Természetesen amennyiben a hozzájárulást visszavonta, pályázatát a továbbiakban nem tudjuk figyelembe venni.

Az önéletrajzot és kapcsolódó dokumentumait, valamint a kiválasztási eljárás során keletkezett egyéb személyes adatokat addig az időpontig kezeljük, amíg a munkaviszony létesítéséről szóló (pozitív vagy negatív) döntést Önnel közöljük, a munkaerő toborzást lezárjuk, ezt követően törlésre kerülnek.

A személyes interjú során az Ön nevét, valamint az interjún kialakított véleményt, mint személyes adatot kezeljük, az adatkezelés célja a munkaköri alkalmasság felmérése személyes benyomás alapján, jogalapja az adatkezelőnek a megfelelő kiválasztási módszerek alkalmazásához fűződő jogos érdeke. Az adatkezelésre a munkaviszony létesítéséről szóló döntés közléséig kerül sor.